Klanten

FUeB bedient klanten in Nederland en ver daarbuiten. Meer dan duizend bedrijven maken gebruik van de diensten van FUeB. Dat betreft vooral merkleveranciers, retailers, warenhuizen, importeurs, franchise, retail service organisaties, fashion portalen, logistic service providers en nog veel meer. Hieronder enkele voorbeelden van de dienstverlening van FUeB voor enkele van haar klanten.

Ontwerp zonder titel (12)
Ontwerp zonder titel (14)
Ontwerp zonder titel (13)

SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed (en veelal ook diep) sportfunctioneel assortiment. Daarnaast vind je bij SPORT 2000 tevens een grote collectie sportmode.

Garcia Jeans is een snelgroeiend Nederlands jeanslabel, wordt geleverd aan ruim 2.500 multibrand stores, meer dan 70 Shop-in-Shops, 200 Soft Shops, 25 mono brand franchise winkels en tientallen online winkels. Dat alles verspreid over 20 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Adidas Benelux is onderdeel van het van oorsprong Duitse sportkledingmerk adidas (officieel met een kleine letter). Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter Adi Dassler. Het concern Adidas AG omvat naast adidas ook de merken Reebok en TaylorMade (golf).

Ontwerp zonder titel (15)
Ontwerp zonder titel (17)
Ontwerp zonder titel (16)

Hugo Boss AG is een internationaal kledingbedrijf dat zijn oorsprong vindt in het Duitse plaatsje Metzingen. Opgericht in 1923 en vernoemd naar Hugo Boss(1885–1948).  Hugo Boss AG voert verschillende lijnen: Boss Black, Boss Selection, Boss Orange, Boss Green, Hugo, Baldessarini, Juvenis.

Het familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode (Noord Brabant) is met haar oppervlakte van ruim 10.000 m2 de grootste fashion winkel van de Benelux. Het uitgebreide assortiment van honderden merken is onder te verdelen in mode, sport, accessoires en schoenen.

My Jewellery is sinds 2011 een snel groeiend bedrijf en biedt de meest on-trend sieraden, nieuwste fashion trends, de hipste accessoires, te gekke printjes en de fijnste kleding aan. Zij zijn begonnen als een door vrouwen geleid familiebedrijf. My Jewellery is van oorsprong een sieradenmerk, maar doen het net anders. ZIj bundelen power, creativiteit en passie om zichzelf nooit te beperken. Hierdoor kunnen zij constant met nieuwe collecties en design op de markt komen.